VIP -PAKETIT

Iskelmäviikon VIP -paketit nyt myynnissä

Uusi Iskelmäviikon VIP-alue vie iskelmäkokemuksesi vielä raapaisun syvemmälle. Miltä tuntuisi seurata unohtumattomia konsertteja nauttien samalla laadukkaasta kotimaisesta lähiruoasta, sekä niille suunnitelluista juomista? Nyt se on mahdollista. Iskelmäviikon VIP-alue sijaitsee IskelmäAreenan kyljessä lähellä sekä IskelmäAreenan päälavaa, että TanssiAreenan parkettia. Alueella voit nauttia ruoasta ja juomasta, sekä piipahtaa haukkaamassa happea rauhallisella takaterassilla. VIP-alueelta löydät myös omat WC-tilat jotka ovat vain VIP-lippujen ostaneiden käytössä. VIP-alueen anniskelusta voit ostaa laadukkaita erikoisoluita, sekä viinejä joita ei ole saatavilla IskelmäAreenan anniskelualueelta.

VIP PAKETTI

Hinta
Päivää
VIP -buffet ruokailu
Alkoholittomat ruokajuomat
Pääsy VIP-alueelle

VIP PERJANTAI

75 € / hlö
1

VIP LAUANTAI

75 € / hlö
1

VIP VIIKONLOPPU

140 € / hlö
2

VIP-ruokailu on avoinna tapahtuma-alueen iltaohjelmassa klo 18.30-22.00. Alue on avoinna konserttien päättymiseen saakka (noin klo 2.00). VIP-alueen ruokailun järjestää Kiuruvetinen Ravintola Iltalypsy. Katso VIP-buffeen ruokalista tästä.

Lisätiedot ja yritysmyynti:
Timo Marjoniemi
Tapahtumakoordinaattori
toimisto ät iskelmaviikko fi
p. 044 2522 903

JÄRJESTÄ JUHLAT

  • vip-paketti
    YRITYKSEN KESÄJUHLAT
    Iskelmäviikko tarjoaa nyt entistä upeammat puitteet yrityksesi kesäjuhlien järjestämiseen. Alueella voit nauttia ruoasta ja juomasta, sekä piipahtaa haukkaamassa happea rauhallisella takaterassilla. VIP-alueelta löydät myös omat WC-tilat jotka ovat vain VIP-lippujen ostaneiden käytössä.
  • vip-ruoka
    VIP -BUFFET
    Paikallisen Iltalypsyn valmistamat ruoat vievät kielen mennessän. Miltä tuntuisi seurata unohtumattomia konsertteja nauttien samalla laadukkaasta kotimaisesta lähiruoasta, sekä niille suunnitelluista juomista? Nyt se on mahdollista. Iskelmäviikon VIP-alue sijaitsee IskelmäAreenan kyljessä lähellä sekä IskelmäAreenan päälavaa, että TanssiAreenan parkettia.