VIP -PAKETIT

Iskelmäviikon VIP -paketit nyt myynnissä

Uusi Iskelmäviikon VIP-alue vie iskelmäkokemuksesi vielä raapaisun syvemmälle. Miltä tuntuisi seurata unohtumattomia konsertteja nauttien samalla laadukkaasta kotimaisesta lähiruoasta, sekä niille suunnitelluista juomista? Nyt se on mahdollista. Iskelmäviikon VIP-alue sijaitsee IskelmäAreenan kyljessä lähellä sekä IskelmäAreenan päälavaa, että TanssiAreenan parkettia. Alueella voit nauttia ruoasta ja juomasta, sekä piipahtaa haukkaamassa happea rauhallisella takaterassilla. VIP-alueelta löydät myös omat WC-tilat jotka ovat vain VIP-lippujen ostaneiden käytössä. VIP-alueen anniskelusta voit ostaa laadukkaita erikoisoluita, sekä viinejä joita ei ole saatavilla IskelmäAreenan anniskelualueelta.

VIP PAKETTI

Hinta
Päivää
VIP -buffet ruokailu
Alkujuoma
Yksi alkoholillinen ruokajuoma
Alkoholittomat ruokajuomat
Oma VIP-anniskelualue
Pääsy VIP-alueelle

VIP PERJANTAI

80 € / hlö
1

VIP LAUANTAI

80 € / hlö
1

VIP PAKETTI PASSIN OSTANEELLE

40 € / hlö / pv
Päivitä passisi VIP-passiksi 40€ / päivä.

Iskelmäviikon VIP-alue tarjoaa lisää nautintoa festivaali-iltaan. Alue sijaitsee päälavan läheisyydessä. Alueella on omat WC-tilat, terassi ja anniskelualue. Alueella voit nauttia iltaohjelman aikaan maittavasta buffetruokailusta. Ruokailusta vastaa Hyvän Maun ravintola.

VIP-ruokailu on avoinna tapahtuma-alueen iltaohjelmassa klo 18.30-22.00. Alue on avoinna konserttien päättymiseen saakka (noin klo 2.00).

Lisätiedot ja yritysmyynti:
p. 0400 647 723 / Raimo Viljala
info(ät)juhlatalo.com
Löydät lisätietoa ruokapalveluista myös tästä.

Kysy myös:
- lounasruokailut, ilta ja yöpalat
- Ryhmäruokailut ja -ohjelmat myös ennakkoon varatuilla paikoilla
- VIP-tarjoilut ennakkoon tilattuina ryhmille

JÄRJESTÄ JUHLAT

  • vip-paketti
    YRITYKSEN KESÄJUHLAT
    Iskelmäviikko tarjoaa nyt entistä upeammat puitteet yrityksesi kesäjuhlien järjestämiseen. Alueella voit nauttia ruoasta ja juomasta, sekä piipahtaa haukkaamassa happea rauhallisella takaterassilla. VIP-alueelta löydät myös omat WC-tilat jotka ovat vain VIP-lippujen ostaneiden käytössä.
  • vip-ruoka
    VIP -BUFFET
    Miltä tuntuisi seurata unohtumattomia konsertteja nauttien samalla laadukkaasta kotimaisesta lähiruoasta, sekä niille suunnitelluista juomista? Nyt se on mahdollista. Iskelmäviikon VIP-alue sijaitsee IskelmäAreenan kyljessä lähellä sekä IskelmäAreenan päälavaa, että TanssiAreenan parkettia.