fbpx

AVOIMET TYÖPAIKAT

Tule meille töihin

Hae töihin Kiuruveden Iskelmäviikolle

Etsimme joukkoomme vahvistusta kesälle 2023!

Kesätyöntekijä
Oletko ihmisten kanssa viihtyvä asiakaspalvelun haka? Oletko valmis tekemään monipuolista työtä, jossa jokainen päivä on hieman erilainen? Haluatko päästä osaksi Kiuruveden suurinta kesätapahtumaa, jossa iskelmä pauhaa ja nauru on herkässä? Muistatko hymyillä työkaverille myös kiireessä ja kahvit rinnuksilla?

Hae meille Iskelmäviikolle! Etsimme joukkoomme muutamaa kesätyöntekijää, joille on tarjolla monipuolinen työkokonaisuus heinäkuussa 2023. Useat kesätyöntekijät ovat meillä 2 viikkoa töissä, mutta tarpeen mukaan sopimuksesi voi olla myös pidempi.

Älä arkaile laittaa hakemusta.

Hakemuksesi voi olla vapaamuotoinen. Kerrothan itsestäsi, omasta työkokemuksestasi ja kiinnostuksen kohteistasi. Liitä mukaan kuvasi ja ansioluettelo (CV). Laitathan hakemuksesi liitteineen meille sähköpostitse marjut.nousiainen(ät)iskelmaviikko.fi helmikuun loppuun (28.2.2023) mennessä.

Karavaanivastaava
Hallitsetko asiakaspalvelun koukerot, osaatko tehdä itsenäisiä päätöksiä ja toimia kiireessä ja paineen alla? Meillä on tarjolla paikka karavaanivastaavalle. Työsi sijoittuu kesälle 2023, ja alkaa sopimuksen mukaan touko/ kesäkuussa ja kestää elokuulle. Tämä on siis loistava mahdollisuus myös opiskelujen ohelle.

Työssäsi karavaanivastaavana toimit karavaanivastaanoton esimiehenä. Tulet perehtymään karavaanarien varausjärjestelmään, ja olet tärkeässä roolissa Iskelmäviikon aikana, ottamassa karavaanareita vastaan, ja huolehtimassa, että kaikki sujuu sillä puolella. Sinut tullaan perehdyttämään tehtävääsi, ja saat tukea muilta toimiston työntekijöiltä koko kesän ajan. Toivomus kuitenkin olisi, että olisit käyttänyt jotain varausjärjestelmää, ja asiakaspalvelu olisi sinulla selkärangassa. Tärkeintä kuitenkin on, että heittäydyt Iskelmäviikon pyörteisiin täysillä, olet aktiivinen ja sulaudut mukaan rempseään porukkaamme. Työaika painottuu arkeen, ja toimistoaikoihin, lukuun ottamatta tapahtumaviikkoa, jolloin päivät voivat venyä pidemmiksi.

Hae mukaan, odotamme sinua joukkoomme! Laita vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen marjut.nousiainen(ät)iskelmaviikko.fi 28.2.2023 mennessä. Liitä mukaan kuvallinen ansioluettelo (CV).

avoimet-tyopaikat