fbpx

VIP -PAKETIT

Iskelmäviikon VIP -paketit nyt myynnissä

Iskelmäviikon VIP-alue vie iskelmäkokemuksesi vielä raapaisun syvemmälle. Miltä tuntuisi seurata unohtumattomia konsertteja nauttien samalla laadukkaasta kotimaisesta lähiruoasta, sekä niille suunnitelluista juomista? Nyt se on mahdollista. Iskelmäviikon VIP-alue sijaitsee IskelmäAreenan kyljessä lähellä sekä IskelmäAreenan päälavaa, että TanssiAreenan parkettia. Alueella voit nauttia ruoasta ja juomasta, sekä piipahtaa haukkaamassa happea rauhallisella takaterassilla. VIP-alueelta löydät myös omat WC-tilat jotka ovat vain VIP-lippujen ostaneiden käytössä. VIP-alueen anniskelusta voit ostaa laadukkaita erikoisoluita, sekä viinejä joita ei ole saatavilla IskelmäAreenan anniskelualueelta.

vip-ruokailu

Iskelmäviikon VIP-alue tarjoaa lisää nautintoa festivaali-iltaan. Alue sijaitsee päälavan läheisyydessä. Alueella on omat WC-tilat, terassi ja anniskelualue. Alueella voit nauttia iltaohjelman aikaan maittavasta buffetruokailusta. Ruokailusta vastaa Kiuruvetinen Iltalypsy.

Ruokailusta vastaa Kiuruvetinen Iltalypsy. VIP-ruokailu on saatavilla klo 18.30-21.00. Alue on avoinna konserttien päättymiseen saakka noin klo 1.00.

Iskelmäviikko tarjoaa loistavat puitteet myös isompien porukoiden kohtaamiseen. Oletko järjestämässä luokkakokousta, polttareita, työpaikan virkistyspäivä tai jotain muuta isomman porukan yhteistä päivää tai iltaa? Ota yhteyttä niin räätälöimme teille liput ja ruokailun sisältävän paketin.

Kysy lisää:
p. 044 2522 903 / Marjut Nousiainen
marjut.nousiainen(at)iskelmaviikko.fi

JÄRJESTÄ JUHLAT

  • vip-paketti
    YRITYKSEN KESÄJUHLAT
    Iskelmäviikko tarjoaa nyt entistä upeammat puitteet yrityksesi kesäjuhlien järjestämiseen. Alueella voit nauttia ruoasta ja juomasta, sekä piipahtaa haukkaamassa happea rauhallisella takaterassilla. VIP-alueelta löydät myös omat WC-tilat jotka ovat vain VIP-lippujen ostaneiden käytössä.
  • vip-ruoka
    VIP -BUFFET
    Miltä tuntuisi seurata unohtumattomia konsertteja nauttien samalla laadukkaasta kotimaisesta lähiruoasta, sekä niille suunnitelluista juomista? Nyt se on mahdollista. Iskelmäviikon VIP-alue sijaitsee IskelmäAreenan kyljessä lähellä sekä IskelmäAreenan päälavaa, että TanssiAreenan parkettia.