fbpx

OHJELMA AIKATAULUT

Kiuruveden 22. Iskelmäviikko siirtyy kesälle 2021

Nähdään 14.-18.7.2021

Korona-pandemia on edelleen riesanamme. Kesän 2021 tapahtuman pitämisestä tehdään lopulliset ratkaisut vasta huhti-toukokuun vaihteessa, kun näemme mihin suuntaan tautitilanne kehittyy. Terveys on kuitenkin tärkein ja se on myös huomioitava, kun päätöksiä näinkin ison tapahtuman järjestämisestä tehdään.
Seuraamme myös tarkoin viranomaisten ohjeita ja päätöksiä.

Jos tapahtuman järjestäminen on mahdollista ja turvallista, julkaisemme ohjelman myös toukokuun alkupuolella. Laulukilpailujen karsinnat käydään tässä tapauksessa touko-kesäkuun aikana ja karsinapaikat ja ajat tulevat sivuillemme huhti-toukokuun vaihteessa.

Jo ostetut karavaanipaikat, liput ja Iskelmäpassit siirtyvät automaattisesti kesälle 2021 ja käyvät uusille päivämäärille 14.-18.7.2021 sellaisenaan. Pyrimme säilyttämään kesälle 2020 suunnitellun ohjelman siirretyille päivämäärille samana niin pitkälti, kuin se on mahdollista. Artistit usein varataan yli vuosikin etukäteen, joten muutoksia väistämättäkin tulee ja pidätämme oikeuden muutoksiin. Tapahtuman esiintyjät tullaan ilmoittamaan tuonnempana.

Yleisömme, artistiemme, vapaaehtoisten, työntekijöidemme, kumppaniemme ja yleisesti kaikkien ihmisten terveydentilan turvaaminen on meille ensisijaisen tärkeää, ja kiitämme viranomaisia heidän tekemästään työstä meidän kaikkien yhteisen tulevaisuuden turvaamiseksi.

Kiitos, että ymmärrätte tilanteen. Pysytään terveinä ja huolehditaan toisistamme!

OSTA LIPUT

Passit ja liput kätevästi netistä

Osta Iskelmäviikon liput ja passit ennakkoon ja varmista paikkasi kesän tapahtumassa. Tarkemmat tiedot sekä hinnat löydät liput -sivultamme. Klikkaa alta verkkokauppaan ja osta liput suoraan netistä.