fbpx

TIETOA KARAVAANAREILLE

Tietoa karavaanareille

Keulat kohti Kiuruvettä!

Liikkuva koti on kiva pysäyttää Iskelmäviikon ajaksi Kiuruvedelle; meillä on iloinen ja rempseä tunnelma. Hyvät palvelut, IskelmäAreena, kaupat ja muut huvit ovat lähellä. Pääset kokoontumaan vanhojen ja uusien tuttujen kanssa kesän viettoon ja nauttimaan kotimaisista suosikkiartisteista. Mikäs sen mukavampaa!

Huom! Paikat numeroidaan kesälle 2023. Mikäli toivot tiettyä paikkaa, ilmaise se paikkavarauksen yhteydessä. Pyrimme järjestämään toivotut paikkanumerot mahdollisuuksien mukaan.

Mikäli olet tehnyt ennakkovarauksen jo kesällä 2022, vahvistathan varauksesi helmikuun 2023 loppuun mennessä.

Ohjeet paikkavarauksen tekemiseen:

1. Klikkaa painikkeesta nettivaraamoon. Huom! Etusivulla sängyn kuva, älä anna sen hämätä. Järjestelmä on koko yrityksen yhteinen, joten Hotelli Peltohovin kuva tulee etusivulle. Olet oikeassa paikassa.
2. Avaa kaikki alueet yläpalkista, tai halutessasi esim "lukio". Päivitä halutut päivämäärät ja henkilöt, ja klikkaa "hae huoneet".
3. Klikkaa sopivan alueen (esim. 700C) kohdalta ”varaa”. Voit tutustua alueen tietoihin. Aluekuvaukset ja kartta (alla) auttavat hahmottamaan alueita.
4. Täytä tiedot.
5. Toiveet- kenttä: Tähän kaikki varauksen kannalta olennainen (auton suuri koko, markiisi, paikkanumerotoive jne.) Mikäli toivot tiettyä paikkaa, ilmaise toiveesi tähän kenttään.
6. Tutustu varaus- ja peruutusehtoihin.
7. Lisää varaukseen halutessasi sähköt, ja Iskelmäpassit.
8. Jatka maksutapaan. Maksutapoja on useita, ja voit valita itsellesi sopivan tavan. Kun maksu on kuitattu, järjestelmä palaa takaisin varaamoon. Saat sähköpostiin varausvahvistuksen ja valmista tuli!

Sähköpostilla ja puhelimitse varaus aukeaa Matkamessujen jälkeen 23.1 klo 10.00. Huomaathan, että ruuhkaa varausten alettua on paljon, joten ellet halua käyttää nettivaraamoa varauksen tekoon, suosi sähköpostia (karavaanarit(ät)iskelmaviikko.fi).

> aluekartta kaikki alueet (.pdf)

VARAA PAIKAT & OSTA LIPUT
karavaanarit

Saapuminen alueelle

Jotta majoittuminen ja paikalle saapuminen olisi mahdollisimman helppoa, voit nyt saapua varaamallesi alueelle suoraan! Kuorevirran- Kamajan- ja Areenan alueiden majoittujat palvellaan Kuorevirran Karavaanareiden vastaanottopisteellä osoitteessa Kuorevirrankatu 10, 74700 Kiuruvesi. Lukion alueen majoittujat voivat ajaa suoraan Lukion alueelle, jossa heidät ottaa vastaan tutut oppaat. Paikkavarausmaksuissa ja Iskelmäpassiostoksissa heitä palvelee Iskelmätoimisto.

Kuorevirran karavaanareiden vastaaonttopiste

Kuorevirran vastaanottopiste
Kuorevirrankatu 10
74700 Kiuruvesi
p. 010 3407 726

Avoinna Iskelmäviikolla klo 9–21

Karavaanialueemme

Tietoa karavaanialueistamme

Iskelmäviikon ajaksi Kiuruvesi muuttuu suureksi karavaanarialueeksi.

Huomaathan, että karaavanarialueemme rakennetaan kaupunkiluontoon, ja siten paikkamerkinnöissä on pieni liikkumavara. Myös luontoäidin järjestämä epämiellyttävä yllätys – pitkään jatkunut sade – voi pehmittää osan nurmipohjaisista paikoista niin, että varaamasi paikka saatetaan joutua muuttamaan kantavammalle maalle eri paikalle tai alueelle.

Aluekartat paikkamerkinnöillä

Kuorevirta alueet 400 ja 500 Kuorevirta alue 200 Kuorevirta alue 300 Kuorevirta alue 100 Kamaja alue 600 IskelmäAreena Lukion alue 700

Iskelmäviikko karavanalueet

Kuorevirran alue

Alueet 100–500 - majoitusta uimahallin ja joen läheisyydessä

Isoin alueemme sijaitsee Kuorevirran urheilualueella luonnonkauniissa ympäristössä Kiurujärven ja Kuorevirran rantamilla. Alue levittyy uimahallin ympäristöön, ja IskelmäAreena on paikastasi riippuen vain noin 0,7–1 km päässä. Suurin osa paikoista on nurmipohjaisia – myös hiekka- ja asfalttipohjaisia paikkoja löytyy. Huoltorakennuksina toimivat uimahalli ja liikuntahalli, ja alueella on useita karavaanarille tarpeellisia huoltopisteitä kemssan tyhjennyksestä tiskaukseen. Alueella sijaitsee myös kesäteatteri Eerola.

Kamajan alue

Alueet 600 - nurmi- ja asfalttipaikkoja lyhyen matkan päästä Areenalta

Tämä alue on saanut nimensä Kamajan suvun ylläpitämästä ompelimo- ja tekstiiliyrityksestä, joka on toiminut alueella sijaitsevassa kiinteistössä vuosina 1966–1992. Alue sijaitsee Nivan sillan läheisyydessä ja paikastasi riippuen IskelmäAreenalle on matkaa noin 0,4–1 km. Alueen paikat ovat nurmi- ja asfalttipaikkoja. Alueelta löytyvät ulkovessat, tiskauspiste, puhtaanvedenpiste ja kemssan tyhjennys. Lähin suihku ja sisä-wc sekä uimahalli saunoineen sijaitsevat alle kilometrin päässä Kuorevirran alueella.

Lukion alue

Alueet 700 - rauhallinen pienempi alue lähellä palveluita

Lukion alue on rauhallinen pienempi alue lähellä keskustan palveluja ja noin 0,4–1 km päässä IskelmäAreenasta. Lukion alue sijoittuu Kiuruveden lukion ja kulttuuritalon ympäristöön. Paikat ovat pääasiassa asfalttipaikkoja – muutamia nurmipohjaisiakin paikkoja löytyy. Huoltorakennuksena toimii lukio suihkuineen ja vessoineen. Alueelta löytyvät tiskauspiste, puhtaanvedenpiste ja kemssan tyhjennys. Kulttuuritalossa palvelevat kahvila-ravintola Iltalypsy sekä kirjasto.

Areenan alue

Alueet 900 - hiekka- ja nurmipohjaisia paikkoja aivan IskelmäAreenan vierestä

Tämä alue on rakennettu tapahtuma-alueen ympäristöön ja päihittää siis muut alueet lyhimmällä etäisyydellään IskelmäAreenalle. Paikat ovat hiekka- ja nurmipohjaisia paikkoja. Alueella on ulkovessat, puhtaan veden pisteitä ja kemssan tyhjennys. Sisävessat ja suihkut ovat tällä alueella majoittuvien käytettävissä Kiuruveden yläkoululla. Tämä on hyvä alue, jos haluat päästä mahdollisimman lähelle tapahtuma-aluetta etkä häiriinny Areenan menosta tai liikenteen äänistä.