fbpx

TIETOA KARAVAANAREILLE

Kiuruveden 22. Iskelmäviikko siirtyy kesälle 2021

Nähdään 14.-18.7.2021

Suomen hallitus on 22.4.2020 linjannut, että yli 500 hengen yleisötilaisuuksien kieltoa on syytä jatkaa ainakin 31.7.2020 saakka. Kesälle 2020 suunniteteltu Kiuruveden 22. Iskelmäviikko siirtyy ja Kiuruveden 22. Iskelmäviikko järjestetään ensi kesänä 14.-18.7.2021.

Yleisömme, artistiemme, vapaaehtoisten, työntekijöidemme, kumppaniemme ja yleisesti kaikkien ihmisten terveydentilan turvaaminen on meille ensisijaisen tärkeää, ja kiitämme viranomaisia heidän tekemästään työstä meidän kaikkien yhteisen tulevaisuuden turvaamiseksi.

Jo ostetut karavaanipaikat, liput ja Iskelmäpassit siirtyvät automaattisesti kesälle 2021 ja käyvät uusille päivämäärille 14.-18.7.2021 sellaisenaan. Pyrimme säilyttämään kesälle 2020 suunnitellun ohjelman siirretyille päivämäärille samana niin pitkälti, kuin se on mahdollista. Artistit usein varataan yli vuosikin etukäteen, joten muutoksia väistämättäkin tulee ja pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tietoa karavaanareille

Keulat kohti Kiuruvettä!

Liikkuva koti on kiva pysäyttää Iskelmäviikon ajaksi Kiuruvedelle; meillä on iloinen ja rempseä tunnelma. Hyvät palvelut, IskelmäAreena, kaupat ja muut huvit ovat lähellä. Pääset kokoontumaan vanhojen ja uusien tuttujen kanssa kesän viettoon ja nauttimaan kotimaisista suosikkiartisteista. Mikäs sen mukavampaa!

Karavaanareille iskelmäpassi nyt 105€

Varmista paikkasi Iskelmäviikolla varaamalla karavaanipassisi etukäteen. Karavaanarit saavat iskelmäpassin edullisempaan hintaan 105€ (norm. 115€). Erikoisetu vain karavaanialueelle majoittuville.

Kiuruveden 22. Iskelmäviikon karavaanipaikkojen varaaminen alkoi 17.1.2020. Kesällä 2020 ei järjestetä tapahtumaa, vaan se siirtyy kesälle 2021. Aiemmin varatut paikat siirtyvät automaattisesti uudelle ajankohdalle.

VARAA PAIKAT & OSTA LIPUT
karavaanarit

Hintatiedot

Karavaanipaikkojen voimassa olevat hinnat

Sähköllinen paikka: 28€ / 30€ per vuorokausi (ennakko/norm.)
Sähkötön paikka: ennakkoon 23€ / 25€ per vuorokausi

HUOM! Sähkö on valosähköä. Käyttökohteiksi soveltuvat siis pienitehoiset sähkölaitteet, kuten TV, valaistus ja akun lataus. Ilmastoinnin ja sähkökäyttöisen lämmityksen käyttö on ehdottomasti kielletty.

Iskelmäpassit erikoshintaan

Alueella majoittuville karavaanareille Iskelmäpassit erikoshintaan

Alueillamme majoittuvat karavaanarit saavat Iskelmäpassit edullisempaan karavaanihintaan. Karavaanareille passi maksaa 95€ / hlö (norm. 99€).

Iskelmäpassit voit lunastaa paikkavarauksen yhteydessä suoraan paikkavaraussovelluksesta.

VARAA PAIKAT & OSTA LIPUT

Voit varata paikan myös soittamalla Iskelmätoimiston karavaanipuhelimeen.

0400 672 361

Puhelimella tehdyistä varauksista veloitamme 5 euron laskutuslisän.

Karavaanarina ilmaiseksi uimahalliin

Uimahalli sijaitsee keskellä Kuorevirran karavaanialuetta

Kiuruveden Iskelmäviikolla majoittuvat karavaanarit ovat saaneet perinteisesti käyttää uimahallin palveluita täysin ilmaiseksi. Niin myös tänä vuonna. Kiuruveden uimahalli sijaitsee aivan keskellä Kuorevirran karavaanialuetta. Pääset nauttimaan vasta remontoidusta Kiuruveden uimahallista näyttämällä karavaanarirannekettasi uimahallin kassalla.

uimahalli-karavaanareille

Paikkavaraukset

Valitse haluamasi paikka ja varaa se ennakkoon

Meille kannattaa tehdä paikkavaraus. Näin saat parhaiten toiveitasi vastaavan paikan.

Nopein ja edullisin tapa tehdä paikkavaraus on käyttää paikkavarausjärjestelmäämme ja ostaa paikka suoraan netistä. Maksutapa: verkkopankit, pankki- ja luottokortit sekä lasku.

VARAUSJÄRJESTELMÄ

Voit varata paikan myös soittamalla Iskelmätoimiston karavaanipuhelimeen.

0400 672 361

Puhelimella tehdyistä varauksista veloitamme 5 euron laskutuslisän.

Karavaanarina Kiuruvedelle

Alueillemme voi saapua jo Iskelmäviikon maanantaina ja paikalla voi olla aina sunnuntaihin saakka. Emme ota vastaan yhden vuorokauden mittaisia varauksia, mutta paikalle voi saapua ilman ennakkovarausta.

Muista ilmoittaa muutoksesta saapumispäivässäsi tai tulosi peruuntuminen. Jos et ole saapunut varaamallesi paikalle ilmoittamanasi päivänä klo 21.00 mennessä, paikkasi vapautetaan muiden käyttöön. Paikalta tulee poistua ilmoittamansa lähtöpäivän puitteissa – tarkempaa kellonaikaa lähdölle ei ole. Jos viihdytkin ilmoittamaasi aikaa pidempään, lisäaikaa on mahdollista käydä ostamassa karavaanareiden vastaanottopisteeltä tai Iskelmätoimistolta.

Paikkavarauksista laskutetaan vähintään kahden vuorokauden suuruinen varausmaksu, joka sisältyy paikkamaksusi loppusummaan. Varausmaksua ei peruuntumisen sattuessa palauteta.

Sama paikka ensi vuodeksi?

Varaa sama paikka valmiiksi seuraavalle vuodelle

Voit halutessasi käydä lähtiessäsi ilmoittamassa halukkuudestasi varata paikkasi myös seuraavalle vuodelle. Paikallesi tehdään alustava ennakkovaraus. Ennakkovaraus on vahvistettava helmikuun loppuun mennessä, jonka jälkeen paikka vapautuu varattavaksi paikkavarausjärjestelmään. HUOM: Voit varata ennakkoon ainoastaan oman paikkasi. Voit jättää toiveen paikan siirtämiseksi seuraavalle vuodelle.

Saapuminen alueelle

Asioi sinulle helpoimmassa palvelupisteessä

Jotta majoittuminen ja paikalle saapuminen olisi mahdollisimman helppoa, voit nyt saapua varaamallesi alueelle suoraan! Kuorevirran- Kamajan- ja Areenan alueiden majoittujat palvellaan Kuorevirran Karavaanareiden vastaanottopisteellä osoitteessa Kuorevirrankatu 10, 74700 Kiuruvesi. Lukion alueen majoittujat voivat ajaa suoraan Lukion alueelle, jossa heidät ottaa vastaan tutut oppaat, paikkavarausmaksuissa ja Iskelmäpassiostoksissa heitä palvelee Iskelmätoimisto, joka sijaitsee noin 100m päässä alueesta.

Parkkeerattuasi autosi / vaunusi voit hoitaa paikkavarausmaksut ja Iskelmäpassiostoksesi joko Kuorevirran Karavaanareiden vastaanottopisteellä, tai vastaavasti Iskelmätoimistolla, valitse vapaasti paikkasi lähin palvelupiste!

Kuorevirran karavaanareiden vastaaonttopiste

Asiakaspalvelupisteet

Voit valita itsellesi sopivimman

Kuorevirran vastaanottopiste
Kuorevirrankatu 10
74700 Kiuruvesi
p. 0400 672 361

Avoinna Iskelmäviikolla klo 9–21

Iskelmätoimisto
Kukkomäentie 17
74700 Kiuruvesi
p. 0400 672 361

Avoinna Iskelmäviikolla klo 9–21

Karavaanialueemme

Tietoa karavaanialueistamme

Iskelmäviikon ajaksi Kiuruvesi muuttuu suureksi karavaanarialueeksi.

Huomaathan, että karaavanarialueemme rakennetaan kaupunkiluontoon, ja siten paikkamerkinnöissä on pieni liikkumavara. Myös luontoäidin järjestämä epämiellyttävä yllätys – pitkään jatkunut sade – voi pehmittää osan nurmipohjaisista paikoista niin, että varaamasi paikka saatetaan joutua muuttamaan kantavammalle maalle eri paikalle tai alueelle.

Uudet karavaanikartat päivitetään Matkamessuille 19.1.2019.

Aluekartat paikkamerkinnöillä

VARAUSJÄRJESTELMÄ

Aluekartta 2017 Kuorevirta alueet 400 ja 500 Kuorevirta alue 200 Kuorevirta alue 300 Kuorevirta alue 100 Kamaja alue 600 IskelmäAreena Lukion alue 700

Kuorevirran alue

Alueet 100–500 - majoitusta uimahallin ja joen läheisyydessä

Isoin alueemme sijaitsee Kuorevirran urheilualueella luonnonkauniissa ympäristössä Kiurujärven ja Kuorevirran rantamilla. Alue levittyy uimahallin ympäristöön, ja IskelmäAreena on paikastasi riippuen vain noin 0,7–1 km päässä. Suurin osa paikoista on nurmipohjaisia – myös hiekka- ja asfalttipohjaisia paikkoja löytyy. Huoltorakennuksina toimivat uimahalli ja liikuntahalli, ja alueella on useita karavaanarille tarpeellisia huoltopisteitä kemssan tyhjennyksestä tiskaukseen. Alueella sijaitsee myös kesäteatteri Eerola.

Erityistä huomioitavaa:
Paikat 335–353 soveltuvat vain asuntoautoille ilman markiisia/etutelttaa.
Paikat 325, 326, 327, 331 ja 332 on tarkoitettu yli 10m matkailuajoneuvoille.
Paikat 372–376, 386 ja 390–396 ovat invapaikkoja.
Alue 500 on varattu sähköttömille paikoille.
Juoksuradan JK, Urheilukentän UK ja Harjoitusjalkapallokentän HJPK paikat täytetään varanneiden kesken

Kamajan alue

Alueet 600 - nurmi- ja asfalttipaikkoja lyhyen matkan päästä Areenalta

Tämä alue on saanut nimensä Kamajan suvun ylläpitämästä ompelimo- ja tekstiiliyrityksestä, joka on toiminut alueella sijaitsevassa kiinteistössä vuosina 1966–1992. Alue sijaitsee Nivan sillan läheisyydessä ja paikastasi riippuen IskelmäAreenalle on matkaa noin 0,4–1 km. Alueen paikat ovat nurmi- ja asfalttipaikkoja. Alueelta löytyvät ulkovessat, tiskauspiste, puhtaanvedenpiste ja kemssan tyhjennys. Lähin suihku ja sisä-wc sekä uimahalli saunoineen sijaitsevat alle kilometrin päässä Kuorevirran alueella.

Lukion alue

Alueet 700 - rauhallinen pienempi alue lähellä palveluita

Lukion alue on rauhallinen pienempi alue lähellä keskustan palveluja ja noin 0,4–1 km päässä IskelmäAreenasta. Lukion alue sijoittuu Kiuruveden lukion ja kulttuuritalon ympäristöön. Paikat ovat pääasiassa asfalttipaikkoja – muutamia nurmipohjaisiakin paikkoja löytyy. Huoltorakennuksena toimii lukio suihkuineen ja vessoineen. Alueelta löytyvät tiskauspiste, puhtaanvedenpiste ja kemssan tyhjennys. Kulttuuritalossa palvelevat kahvila-ravintola Iltalypsy sekä kirjasto.

Paikat 734–745, 751–762 ja 779–784 soveltuvat vain alle 7m asuntoautoille ilman markiisia/etutelttaa.
Paikat 749–764 saavat sähkön lämmitystolpasta 2 tunnin ajastimella.

Areenan alue

Alueet 900 - hiekka- ja nurmipohjaisia paikkoja aivan IskelmäAreenan vierestä

Tämä alue on rakennettu tapahtuma-alueen ympäristöön ja päihittää siis muut alueet lyhimmällä etäisyydellään IskelmäAreenalle. Paikat ovat hiekka- ja nurmipohjaisia paikkoja. Alueella on ulkovessat (paikan 901 läheisyydessä), puhtaanvedenpisteitä ja kemssan tyhjennys. Sisävessat ja suihkut ovat tällä alueella majoittuvien käytettävissä Kiuruveden alakoululla. Tämä on hyvä alue, jos haluat päästä mahdollisimman lähelle tapahtuma-aluetta etkä häiriinny Areenan menosta tai liikenteen äänistä.

VARAA PAIKKASI

Varaa netistä

Varaa paikkasi helposti netistä

Nopein ja edullisin tapa varata karavaanipaikka on käyttää paikkavarausjärjestelmäämme netissä.

VARAUSJÄRJESTELMÄ

Varaa puhelimitse

Voit varata paikan myös puhelimitse

Voit varata paikan myös puhelimitse. Varauksia otetaan vastaan 18.1. alkaen.

Laskutuslisä: 5€

P. 0400 672 361