fbpx

TIETOA KARAVAANAREILLE

Tietoa karavaanareille

Keulat kohti Kiuruvettä!

Liikkuva koti on kiva pysäyttää Iskelmäviikon ajaksi Kiuruvedelle; meillä on iloinen ja rempseä tunnelma. Hyvät palvelut, IskelmäAreena, kaupat ja muut huvit ovat lähellä. Pääset kokoontumaan vanhojen ja uusien tuttujen kanssa kesän viettoon ja nauttimaan kotimaisista suosikkiartisteista. Mikäs sen mukavampaa!

Hintatiedot

Karavaanipaikkojen voimassa olevat hinnat

Sähköllinen paikka: 28 € / vrk (ennakkohinta, voimassa 30.4.2024 saakka)
Sähkötön paikka: 23 € / vrk (ennakkohinta, voimassa 30.4.2024 saakka)

Hinnat koskevat Iskelmäviikkoa, NCT:n ja SF 60- vuotisjuhlassa omat ennakkohinnat. Kokonaissumma näkyy varausta tehtäessä.

HUOM! Sähkö on valosähköä. Käyttökohteiksi soveltuvat siis pienitehoiset sähkölaitteet, kuten TV, valaistus ja akun lataus. Ilmastoinnin ja sähkökäyttöisen lämmityksen käyttö on kielletty.

karavaanarit

Karavaanareille Iskelmäpassi nyt 109 € / hlö!

Ennakkohinta voimassa 30.4.2024 saakka. Erikoisetu vain karavaanialueelle majoittuville.

Varaa paikkasi ennakkoon

Kesällä 2024 olemme mukana järjestämässä Pohjoismaisia karavaanipäiviä, sekä SF Caravan 60- vuotisjuhlaa, ja varaukset näihin voi tehdä Iskelmäviikon tapaan nettivaraamossa!'

Tutustu näihin: www.nordicrally.fi

Päivämäärät

Päivämäärät:
Pohjoismaiset karavaanipäivät (NCT): 7.-11.7.2024
SF Caravan 60- vuotisjuhla: 11.-14.7.2024
Iskelmäviikko: 15.-21.7.2024
"Lupa laulaa"- kuorotapahtuma Iskelmäviikon oheistapahtumana 15.-16.7.

Varausohjeet

Huom! Iskelmäviikko, Hotelli Peltohovi ja Hotelli Sininen Helmi ovat samaa yritystä Wallen Hovia ja käyttävät kaikki samaa nettivaraamoa.

1. Valitse alue, päivämäärät ja henkilöt ja valitse "hae huoneet".

2. Osa majoitusalueista on jaettu pienempiin alueisiin. Näet tarkemmat kuvaukset varausjärjestelmästä. Katso aluekartta (.pdf).

3. Täytä tiedot ja merkitse toiveet-kenttään kaikki varauksen kannalta olennainen (auton suuri koko, markiisi, paikkanumerotoive jne.) Voit myös tehdä toivomuksen tietystä paikasta.

4. Lisää varaukseen halutessasi sähköt, ja Iskelmäpassit.

5. Kaikki ennakkovaraukset maksetaan heti varausta tehdessä kokonaisuudessaan. Kun maksu on kuitattu, järjestelmä palaa takaisin varaamoon. Saat sähköpostiin varausvahvistuksen. Tutustuthan varaus- ja peruutusehtoihimme.

VARAA PAIKAT & OSTA LIPUT

Voit asioida paikkavarauksiin littyyvissä kysymyksissä karavaanarit(ät)iskelmaviikko.fi tai puhelimitse 010 340 7726. Huomioithan, että puhelin voi ruuhkautua. Mikäli et tavoita meitä, soitamme sinulle takaisin.

Karavaanialueemme

Tietoa karavaanialueistamme

Iskelmäviikon ajaksi Kiuruvesi muuttuu suureksi karavaanarialueeksi.

Huomaathan, että karaavanarialueemme rakennetaan kaupunkiluontoon, ja siten paikkamerkinnöissä on pieni liikkumavara. Myös luontoäidin järjestämä epämiellyttävä yllätys – pitkään jatkunut sade – voi pehmittää osan nurmipohjaisista paikoista niin, että varaamasi paikka saatetaan joutua muuttamaan kantavammalle maalle eri paikalle tai alueelle.

Aluekartta

Aluekartta paikkamerkinnöillä

Saavuttuasi alueelle

Opastamme sinut karavaanipaikallesi

Jotta majoittuminen ja paikalle saapuminen olisi mahdollisimman helppoa, oppaat opastavat teidät paikallenne. Tämän jälkeen voitte omaan tahtiin sopivassa välissä käydä ilmoittautumassa vastaanotossa. Kuorevirran alueiden majoittujat palvellaan Kuorevirran Karavaanareiden vastaanottopisteellä osoitteessa Kuorevirrankatu 10, 74700 Kiuruvesi. Löydät vastaanottopisteen nuorisotalolta.

Lukion ja Areenan alueen majoittujat voivat ajaa suoraan omalle alueelleen, jossa tutut oppaat ovat ottamassa vastaan. Oppaat vievät kunkin autokunnan omalle paikalleen. Asiointi paikkavarauksissa sekä iskelmäpassiostoissa tapahtuu Iskelmätoimistolla.

Kuorevirran alue

Alueet 100–500 - majoitusta uimahallin ja joen läheisyydessä

Isoin alueemme sijaitsee Kuorevirran urheilualueella luonnonkauniissa ympäristössä Kiurujärven ja Kuorevirran rantamilla. Alue levittyy uimahallin ympäristöön, ja IskelmäAreena on paikastasi riippuen vain noin 0,7–1 km päässä. Suurin osa paikoista on nurmipohjaisia – myös hiekka- ja asfalttipohjaisia paikkoja löytyy. Huoltorakennuksina toimivat uimahalli ja liikuntahalli, ja alueella on useita karavaanarille tarpeellisia huoltopisteitä kemssan tyhjennyksestä tiskaukseen. Alueella sijaitsee myös kesäteatteri Eerola.

Lukion alue

Alueet 700 - rauhallinen pienempi alue lähellä palveluita

Lukion alue on rauhallinen pienempi alue lähellä keskustan palveluja ja noin 0,4–1 km päässä IskelmäAreenasta. Lukion alue sijoittuu Kiuruveden lukion ja kulttuuritalon ympäristöön. Paikat ovat pääasiassa asfalttipaikkoja – muutamia nurmipohjaisiakin paikkoja löytyy. Huoltorakennuksena toimii lukio suihkuineen ja vessoineen. Alueelta löytyvät tiskauspiste, puhtaanvedenpiste ja kemssan tyhjennys. Kulttuuritalossa palvelevat kahvila-ravintola Iltalypsy sekä kirjasto.

Areenan alue

Alueet 900 - hiekka- ja nurmipohjaisia paikkoja aivan IskelmäAreenan vierestä

Tämä alue on rakennettu tapahtuma-alueen ympäristöön ja päihittää siis muut alueet lyhimmällä etäisyydellään IskelmäAreenalle. Paikat ovat hiekka- ja nurmipohjaisia paikkoja. Alueella on ulkovessat, puhtaan veden pisteitä ja kemssan tyhjennys. Sisävessat ja suihkut ovat tällä alueella majoittuvien käytettävissä Kiuruveden yläkoululla. Tämä on hyvä alue, jos haluat päästä mahdollisimman lähelle tapahtuma-aluetta etkä häiriinny Areenan menosta tai liikenteen äänistä.