fbpx

TIETOA KARAVAANAREILLE

Nähdään kesällä 2022

Kiuruveden 22. Iskelmäviikko 13.-17.7.2022

Tietoa karavaanareille

Keulat kohti Kiuruvettä!

Liikkuva koti on kiva pysäyttää Iskelmäviikon ajaksi Kiuruvedelle; meillä on iloinen ja rempseä tunnelma. Hyvät palvelut, IskelmäAreena, kaupat ja muut huvit ovat lähellä. Pääset kokoontumaan vanhojen ja uusien tuttujen kanssa kesän viettoon ja nauttimaan kotimaisista suosikkiartisteista. Mikäs sen mukavampaa!

Karavaanareille iskelmäpassi nyt 105€

Karavaanarit saavat iskelmäpassin edullisempaan hintaan 115€ (norm. 129€). Etu on voimassa vain karavaanialueella majoittuville. Ennakkotarjous karavaanipassista on 105€, ja tämä tarjous on voimassa 31.5.2022 asti.

Kiuruveden 22. Iskelmäviikko siirtyi vuodelta 2020, ja edelleen vuodelta 2021 kesälle 2022. Aiemmin varatut paikat ja liput siirtyvät automaattisesti uudelle ajankohdalle.

Uusi nettivaraamo on nyt auki!

Muutoksen myötä siirrymme uusien varausten osalta aluevarauksiin. Entiset, jo varatut paikat pysyvät numeroituina vielä kesän 2022. Uusien varausten osalta (tehty 7.2 jälkeen) siirrymme aluejärjestelmään, eli kaikki uudet paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Ennakkoon varattujen paikkojen tiedot kannattaa päivittää ajantasalle. Uusi järjestelmä sallii useamman varauksen samaan paikkaan eri päiville, joten saapumis- ja lähtöpäivämäärät kannattaa lyödä lukkoon nyt.

Onko paikka vielä varaamatta? Pääset tekemään varauksen alta. Jokaisesta ennakkovarauksesta maksetaan vähintään ennakkovarausmaksu. Varausmaksu on sitova, eikä sitä peruuntumisen sattuessa palauteta.

VARAA PAIKAT & OSTA LIPUT
karavaanarit

Hintatiedot

Karavaanipaikkojen voimassa olevat hinnat

Sähköllinen paikka: 28€ / 30€ per vuorokausi (ennakko/norm.)
Sähkötön paikka: ennakkoon 23€ / 25€ per vuorokausi

HUOM! Sähkö on valosähköä. Käyttökohteiksi soveltuvat siis pienitehoiset sähkölaitteet, kuten TV, valaistus ja akun lataus. Ilmastoinnin ja sähkökäyttöisen lämmityksen käyttö on ehdottomasti kielletty.

Iskelmäpassit erikoishintaan

Alueella majoittuville karavaanareille Iskelmäpassit erikoishintaan

Alueillamme majoittuvat karavaanarit saavat Iskelmäpassit edullisempaan karavaanihintaan. Karavaanareille passi maksaa 105€ / hlö (norm. 129€).

Iskelmäpassit voi lunastaa paikkavarauksen yhteydessä suoraan nettivaraamostamme.

Voit varata paikan myös soittamalla Iskelmätoimiston karavaanipuhelimeen.

010 3407 726

Karavaanarina ilmaiseksi uimahalliin

Uimahalli sijaitsee keskellä Kuorevirran karavaanialuetta

Kiuruveden Iskelmäviikolla majoittuvat karavaanarit ovat saaneet perinteisesti käyttää uimahallin palveluita täysin ilmaiseksi. Niin myös tänä vuonna. Kiuruveden uimahalli sijaitsee aivan keskellä Kuorevirran karavaanialuetta. Pääset nauttimaan Kiuruveden uimahallista näyttämällä karavaanarirannekettasi uimahallin kassalla.

uimahalli-karavaanareille

Paikkavaraukset

Valitse haluamasi paikka ja varaa se ennakkoon

Nopein ja edullisin tapa on tehdä paikkavaraus ennakkoon nettivaraamon kautta.

Uusi nettivaraamo on nyt auki!

AVAA NETTIVARAAMO

Ohjeita varauksen tekemiseen nettivaraamossa

Etsi vapaita paikkoja syöttämällä halutut päivämäärät ja muut tiedot. Varaamo näyttää alueet, joilta paikkoja voi varata. Lisätietoja alueesta ja leirintäpaikasta karttakuvineen saat klikkaamalla auki lisätietoa- infot alukuvauksen alta.

Valittuasi alueen, voit valita lisäpalveluiksi passit, sähköt ja markiisin. Täytä pakolliset kentät, ja kirjoita muut huomioitavat asiat kommentti- kenttään. Asuntovaunun- tai auton koko on tärkeä ilmoittaa etenkin, jos se on yli 10 metriä. Luo itsellesi käyttäjätunnus ja salasana.

Vahvistusvaiheessa voit valita, maksatko ennakkomaksun 20%, vai koko summan. Loppuosa maksetaan paikan päällä. Ennakkomaksua ei peruuntumisen sattuessa palauteta. Tutustu varaus- ja peruutusehtoihimme.

Suoritettuasi varausmaksun verkkomaksuna, saat vahvistuksen sähköpostiin. Mikäli ilmenee ongelmia, olethan yhteydessä Iskelmäviikon toimistoon sähköpostitse tai puhelimitse.

Voit varata paikan myös soittamalla Iskelmätoimiston karavaanipuhelimeen. Paikkavaraukset tehdään alueittain.

010 3407 726

Karavaanarina Kiuruvedelle

Alueillemme voi saapua jo Iskelmäviikon maanantaina ja paikalla voi olla aina sunnuntaihin saakka. Emme ota vastaan yhden vuorokauden mittaisia varauksia, mutta paikalle voi saapua myös ilman ennakkovarausta.

Muista ilmoittaa muutoksesta saapumispäivässäsi, tai tulosi peruuntuminen viimeistään saapumista edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä. Jos et ole saapunut varaamallesi paikalle ilmoittamanasi päivänä klo 21.00 mennessä, paikkasi vapautetaan muiden käyttöön. Peruuttamatta jätetystä paikasta veloitamme koko varauksen hinnan lisäpalveluineen.

Paikkavarauksista laskutetaan vähintään ennakkovarausmaksu, joka on 20 % kokonaismaksusta, ja sisältyy paikkamaksun loppusummaan. Varausmaksua ei peruuntumisen sattuessa palauteta.

Saapuminen alueelle

Asioi sinulle helpoimmassa palvelupisteessä

Jotta majoittuminen ja paikalle saapuminen olisi mahdollisimman helppoa, voit nyt saapua varaamallesi alueelle suoraan! Kuorevirran- Kamajan- ja Areenan alueiden majoittujat palvellaan Kuorevirran Karavaanareiden vastaanottopisteellä osoitteessa Kuorevirrankatu 10, 74700 Kiuruvesi. Lukion alueen majoittujat voivat ajaa suoraan Lukion alueelle, jossa heidät ottaa vastaan tutut oppaat. Paikkavarausmaksuissa ja Iskelmäpassiostoksissa heitä palvelee Iskelmätoimisto.

Kuorevirran karavaanareiden vastaaonttopiste

Kuorevirran vastaanottopiste
Kuorevirrankatu 10
74700 Kiuruvesi
p. 010 3407 726

Avoinna Iskelmäviikolla klo 9–21

Karavaanialueemme

Tietoa karavaanialueistamme

Iskelmäviikon ajaksi Kiuruvesi muuttuu suureksi karavaanarialueeksi.

Huomaathan, että karaavanarialueemme rakennetaan kaupunkiluontoon, ja siten paikkamerkinnöissä on pieni liikkumavara. Myös luontoäidin järjestämä epämiellyttävä yllätys – pitkään jatkunut sade – voi pehmittää osan nurmipohjaisista paikoista niin, että varaamasi paikka saatetaan joutua muuttamaan kantavammalle maalle eri paikalle tai alueelle.

Helmikuusta alkaen paikkavarauksia otetaan vastaan alueittain. Tämän myötä paikkanumerointi poistuu uusien varausten (tehty 7.2. jälkeen) osalta jo kesälle 2022.

Uudet aluekartat ovat nähtävissä nettivaraamossa. Avaa haluamasi alukartta klikkaamalla auki info aluetyypin vierestä : lisätietoja leirintäpaikasta. Esimerkiksi 100A-500B lisätiedoista löytyvät kaikki Kuorevirran alueen uudet aluekartat.

NETTIVARAAMO

Kuorevirta alueet 400 ja 500 Kuorevirta alue 200 Kuorevirta alue 300 Kuorevirta alue 100 Kamaja alue 600 IskelmäAreena Lukion alue 700

Iskelmäviikko karavanalueet

Kuorevirran alue

Alueet 100–500 - majoitusta uimahallin ja joen läheisyydessä

Isoin alueemme sijaitsee Kuorevirran urheilualueella luonnonkauniissa ympäristössä Kiurujärven ja Kuorevirran rantamilla. Alue levittyy uimahallin ympäristöön, ja IskelmäAreena on paikastasi riippuen vain noin 0,7–1 km päässä. Suurin osa paikoista on nurmipohjaisia – myös hiekka- ja asfalttipohjaisia paikkoja löytyy. Huoltorakennuksina toimivat uimahalli ja liikuntahalli, ja alueella on useita karavaanarille tarpeellisia huoltopisteitä kemssan tyhjennyksestä tiskaukseen. Alueella sijaitsee myös kesäteatteri Eerola.

Kamajan alue

Alueet 600 - nurmi- ja asfalttipaikkoja lyhyen matkan päästä Areenalta

Tämä alue on saanut nimensä Kamajan suvun ylläpitämästä ompelimo- ja tekstiiliyrityksestä, joka on toiminut alueella sijaitsevassa kiinteistössä vuosina 1966–1992. Alue sijaitsee Nivan sillan läheisyydessä ja paikastasi riippuen IskelmäAreenalle on matkaa noin 0,4–1 km. Alueen paikat ovat nurmi- ja asfalttipaikkoja. Alueelta löytyvät ulkovessat, tiskauspiste, puhtaanvedenpiste ja kemssan tyhjennys. Lähin suihku ja sisä-wc sekä uimahalli saunoineen sijaitsevat alle kilometrin päässä Kuorevirran alueella.

Lukion alue

Alueet 700 - rauhallinen pienempi alue lähellä palveluita

Lukion alue on rauhallinen pienempi alue lähellä keskustan palveluja ja noin 0,4–1 km päässä IskelmäAreenasta. Lukion alue sijoittuu Kiuruveden lukion ja kulttuuritalon ympäristöön. Paikat ovat pääasiassa asfalttipaikkoja – muutamia nurmipohjaisiakin paikkoja löytyy. Huoltorakennuksena toimii lukio suihkuineen ja vessoineen. Alueelta löytyvät tiskauspiste, puhtaanvedenpiste ja kemssan tyhjennys. Kulttuuritalossa palvelevat kahvila-ravintola Iltalypsy sekä kirjasto.

Areenan alue

Alueet 900 - hiekka- ja nurmipohjaisia paikkoja aivan IskelmäAreenan vierestä

Tämä alue on rakennettu tapahtuma-alueen ympäristöön ja päihittää siis muut alueet lyhimmällä etäisyydellään IskelmäAreenalle. Paikat ovat hiekka- ja nurmipohjaisia paikkoja. Alueella on ulkovessat (paikan 901 läheisyydessä), puhtaanvedenpisteitä ja kemssan tyhjennys. Sisävessat ja suihkut ovat tällä alueella majoittuvien käytettävissä Kiuruveden alakoululla. Tämä on hyvä alue, jos haluat päästä mahdollisimman lähelle tapahtuma-aluetta etkä häiriinny Areenan menosta tai liikenteen äänistä.

VARAA PAIKKASI

Varaa netistä

Varaa paikkasi helposti netistä

Nopein ja edullisin tapa varata karavaanipaikka on käyttää paikkavarausjärjestelmäämme netissä.

VARAUSJÄRJESTELMÄ

Varaa puhelimitse

Voit varata paikan myös puhelimitse

Voit varata paikan myös puhelimitse. Uusia varauksia otetaan vastaan 7.2.2022. alkaen.

P. 010 3407 726