fbpx

TAPAHTUMA-ALUE JA PALVELUT

Tapahtuma-alue ja palvelut

IskelmäAreena ja sen palvelut

Iskelmä- ja TanssiAreena
IskelmäAreena ja TanssiAreena sijaitsevat saman katon alla suuressa tapahtumateltassa. IskelmäAreena on suuri esiintymislava, jonka edessä ovat istuma- ja seisomakatsomot. TanssiAreena alkaa siitä mihin IskelmäAreenan katsomot loppuvat. TanssiAreena koostuu suuresta tanssiparketista ja lavasta, jolla tanssiorkesteri soittaa.

Iskelmäpuoti
Iskelmäpuodissa pääset tutustumaan Iskelmäviikko- tuotteisiin ja ostamaan tarvittaessa sadeviittoja, korvatulppia ja paljon muuta festivaalialueella tarvittavaa tavaraa. Iskelmäpuodissa voit myös jättää palautetta, ja kysyä tietoa Iskelmäpuodin henkilökunnalta!

Ravintolateltta
IskelmäAreenan ravintolateltassa asiakkaita palvelee Iskelmäravintola, josta saat myös herkulliset burgerit. Ravintolateltasta pystyt samalla seuraamaan IskelmäAreenan konsertteja.

Iskelmäkahvila
Iskelmäkahvila sijaitsee ravintolateltassa. Iskelmäkahvilassa nautit tuoreesta kahvista paikallisten makeiden ja suolaisten kera. Janon yllättäessä voit napata kahvilasta mukaasi myös vedet ja virvoitusjuomat.

VIP-ravintola
Iskelmäviikon VIP-ravintola sijaitsee aivan IskelmäAreenan vieressä, tarjoten parhaat paikat ruoasta ja juomasta nauttimiseen konserttien lomassa. VIP-ravintolassa saat pöytäseurueellesi pöydän, sekä maittavan buffet-illallisen. VIP-alueelta löytyy oma takaterassi, sekä WC-tilat. Alueella on oma anniskeluravintola, jossa on valikoima oluita, viinejä ja drinkkejä. VIP-alueeseen voit tutustua vielä Iskelmäviikon VIP-sivuilta.

Karaoketeltta
Iskelmäviikon Karaoketeltassa pääset näyttämään omat laulutaitosi. Team SimiSamin karaokevetäjät siivittävät sinut Iskelmän ja kaikkien hittien pariin pääportin läheisyydessä sijaitsevassa karaoketeltassa. Karaoketeltta on anniskelualuetta joten alueelle sisäänpääsyyn vaaditaan täysi-ikäisyys.

Anniskeluravintola
Iskelmäviikon anniskeluravintola sijaitsee IskelmäAreenan perällä. Anniskeluravintolasta voit seurata päälavan tapahtumia screenin välityksellä.