fbpx

TAPAHTUMA-ALUE JA PALVELUT

Tapahtuma-alue ja palvelut

IskelmäAreena ja sen palvelut

Iskelmäpuoti
Iskelmäpuodissa pääset tutustumaan Iskelmäviikko- tuotteisiin ja ostamaan tarvittaessa sadeviittoja, korvatulppia ja paljon muuta festivaalialueella tarvittavaa tavaraa. Iskelmäpuodissa voit myös jättää palautetta, ja kysyä tietoa Iskelmäpuodin henkilökunnalta!

Ravintolateltta
IskelmäAreenan ravintolateltassa asiakkaita palvelee lounasravintola. Ravintolasta saat päivittäin vaihtuvan lounaan, sekä iltaohjelmissa vaihtelevia Ala Carte annoksia. Nauttiessasi ruokailusta voit samaan aikaan seurata IskelmäAreenan konsertteja!

Iskelmäkahvila
Iskelmäkahvila sijaitsee ravintolan tapaan ravintolateltassa. Iskelmäkahvilassa nautit tuoreesta kahvista paikallisten makeiden ja suolaisten kera. Janon yllättäessä voit napata kahvilasta myös vedet ja virvoitusjuomat!

VIP-ravintola
Iskelmäviikon VIP-ravintola sijaitsee aivan IskelmäAreenan vieressä, tarjoten parhaat paikat ruoasta ja juomasta nauttimiseen konserttien lomassa. VIP-ravintolassa saat pöytäseurueellesi pöydän, sekä maittavan buffet-illallisen. VIP-alueelta löytyy oma takaterassi, sekä WC-tilat. Alueella on oma anniskeluravintola, jossa on laajempi valikoima oluita, viinejä ja drinkkejä. Vuonna 2018 lanseerattu VIP-ravintola on nyt myös korotettu, joten konserttien seuraaminen onnistuu entistäkin paremmin! VIP-alueen liput voit lunastaa kätevästi netistä. VIP-alueeseen voit tutustua vielä Iskelmäviikon VIP-sivuilta.

Karaoketeltta
Iskelmäviikon Karaoketeltassa pääset näyttämään omat laulutaitosi. Team SimiSamin karaokevetäjät siivittävät sinut Iskelmän ja kaikkien hittien pariin pääportin läheisyydessä sijaitsevassa karaoketeltassa. Karaoketeltta on anniskelualuetta joten alueelle sisäänpääsyyn vaaditaan täysi-ikäisyys.

Anniskeluravintola
Iskelmäviikon anniskeluravintola sijaitsee IskelmäAreenan perällä. Anniskeluravintolassa tunnelma nousee kattoon, ja tapaat kaikki vanhat tuttusi. Anniskeluravintolasta kuulet ja näet konsertit, ja pääset osallistumaan jatkoille TanssiAreenan lattialla!