fbpx

TURVALLISUUS ISKELMÄVIIKOLLA

Turvallisuus

Tietoa turvallisuuteen liittyen Iskelmäviikolla

Turvallisuus on meille todella tärkeä asia. Ensiapupiste on avoinna tapahtuma-alueella koko tapahtuman ajan, ja palvelee omalla teltallaan IskelmäAreenan päälavalta katsoen oikealla, pääteltan ulkopuolella. Ensiapuhenkilökunnan tunnistat punaisista liiveistä. Järjestyksenvalvojat tunnistat keltaisista tai oransseista liiveistä.

Portilla suoritetaan turvatarkastus, eli päällysvaatteet tunnustellaan päällisin puolin, ja laukut sekä reput tarkistetaan kiellettyjen esineiden varalta.

Alueelle ei saa tuoda:
- mitään omia juomia (alkoholiton ja alkoholillinen)
- teräaseita, sellaiseksi luokiteltavia, tai muita aseita

Alueelle saa tuoda:
- sateenvarjon
- koirat on pidettävä kytkettyinä, eikä niiden tuomista alueelle suositella iltaohjelmien aikana väenpaljouden ja metelin vuoksi

turvallisuus

Osa turvallisuustiimissämme työskentelevistä on palkattuja alan ammattilaisia, mutta joukossa paljon myös talkoolaisia. Onko sinulla järjestyksenvalvojakortti? Tai oletko suorittanut ensiapukurssin? Tule meille mukaan talkoisiin! Talkoolaiset saavat vastineeksi työstään vapaapääsyn tapahtumaan, ja palkkion haluamalleen yhdistykselle/ hyväntekeväisyysjärjestölle. Lue lisää sivujemme talkoolaisille -osiosta, ja ilmoittaudu mukaan!

TULE TALKOOLAISEKSI