fbpx

TIETOA TALKOOLAISILLE

Tule mukaan talkoisiin

Meitä on vuosittain yli sata

Talkoolaiset ovat Iskelmäviikon kantava voima. Ilman talkoolaisia ei tapahtumaa olisi. Vuosittain yli sata vapaaehtoista osallistuu talkoisiin yhteisen tapahtumamme mahdollistamiseksi. Meillä on paljon talkoolaisia, jotka ovat olleet vuodesta toiseen ja vannovat tulevansa aina seuraavanakin vuonna. Vastineeksi talkootyöstä talkoolaiset saavat vapaapääsyn tapahtumaan, talkoolaisten ruokailun, talkoopalkan valitsemalleen yhdistykselle tai hyväntekeväisyysjärjestölle sekä järjestämme tapahtuman päätteeksi yhteisen karonkan. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla tai puhelimitse, yhteystiedot löytyvät kunkin osa- alueen alta.

talkoolaiset

Kysy meiltä lisätietoa

Kerromme mielellämme lisää talkoista, kysy rohkeasti!

Talkoovastaavamme ovat suorin väylä päästä mukaan iloiseen remmiin! Jos et kuitenkaan löytänyt tältä sivulta mieleistä talkootyötä, ota rohkeasti yhteyttä Iskelmätoimistoon ja löydämme sinulle varmasti jotakin puuhasteltavaa!

ravintola
ANNISKELU

Tuula Ruotsalainen
tuula.ruotsalainen(ät)iskelmaviikko.fi
p. 050 530 6672

Järkkärit
JÄRJESTYKSENVALVONTA

Iskelmätoimisto
toimisto(ät)iskelmaviikko.fi
p. 010 3407 725

karavaanari-oppaat
KARAVAANI

Tuomo Kumpulainen
toimisto(ät)iskelmaviikko.fi
p. 0500 853 828

IMG_0513
LIIKENTEENOHJAUS

Iskelmätoimisto
toimisto(ät)iskelmaviikko.fi
p. 010 3407 725

lipun-myynti-info
LIPUNMYYNTI

Iskelmätoimisto
toimisto(ät)iskelmaviikko.fi
p. 010 3407 725

YUN00029-2
SIIVOUS

Iskelmätoimisto
toimisto(ät)iskelmaviikko.fi
p. 010 3407 725

rakentaminen
RAKENNUS

Matti Nuutinen
toimisto(ät)iskelmaviikko.fi
p. 044 734 4822

Talkoopalkan maksaminen

Vastineeksi talkootyöstä talkoolaiset saavat vapaapääsyn tapahtumaan, talkoolaisten ruokailun, mahdollisuuden osallistua yhteiseen karonkkaan tapahtuman jälkeen sekä talkoopalkan valitsemalleen yhdistykselle tai hyväntekeväisyysjärjestölle.

Vaikka et kuuluisi mihinkään yhdistykseen tai hyväntekeväisyysjärjestöön, voit kohdentaa oman palkkasi haluamallesi yhdistykselle tai järjestölle, esimerkiksi WWF:lle tai mielenterveysseuralle.

Ilmoita talkoopalkkasi saaja ja tilinumero Iskelmätoimistolle ennen tapahtumaa. Jos yhdistys laskuttaa suoraan Iskelmäviikkoa, yhdistyksen vetäjän tulee toimittaa kyseistä vuotta koskeva talkoopalkkalasku viimeistään tapahtumavuoden elokuun loppuun mennessä.