fbpx

MARKKINAPAIKAT ISKELMÄVIIKOLLA

Markkinapaikka tapahtumasta

Iskelmäviikko tarjoaa hyvän paikan näkyä ja tehdä kauppaa

Iskelmäviikko on oiva paikka tarjota yrityksesi tuotteita. Iskelmäviikolla on vuosittain noin 50 000 konserttikävijää. Tapahtuma keskittyy suomalaisen iskelmämusiikin tarjontaan, joten alueelta tavoitat parhaiten karavaanareita ja varttuneempaa yleisöä. Erityisesti viikonloppuisin alue kerää yhteen kaikenikäistä iskelmäkansaa.

Markkinapaikkoja voit tiedustella Iskelmätoimistolta. Parhaat paikat viedään käsistä, joten ole nopea, ja varaa paikkasi hyvissä ajoin. Kaikki markkinointipaikkoja koskevat tiedustelut tulee lähettää aiheella Markkinapaikat IskelmäAreena.

KYSY LISÄÄ:
Iskelmätoimisto
marjut.nousiainen(ät)iskelmaviikko.fi
puh. 010 3407 722

Alueen aukioloajat

  • Tapahtuma alue on avoinna Iskelmäviikolla keskiviikosta sunnuntaihin saakka.
  • Alue aukaistaan aamulla ke, pe-su klo 11:30 ja to klo 9:30 ja suljetaan päiväkonserttien jälkeen huoltotauolle noin klo 17.00.
  • Alueen portit aukaistaan Iltaohjelmaa varten noin klo 18.30 ja suljetaan anniskelun sulkeuduttua noin klo 2.00.
markkinapaikat-ruokamyynti
markkinapaikat

Paikkahinnat sisältävät kulkuluvat kahdelle myyjälle sekä pysäköintiluvan yhdelle autolle. Tarvittaessa lisälupia voi tiedustella markkinapaikkatiedustelun yhteydessä. Paikkakoot ovat suuntaa antavia. Jos tarvitset tuotteillesi/ promootiollesi suuremman, tai pienemmän tilan, voit tiedustella paikkoja Iskelmätoimistolta. Räätälöidään yhdessä yrityksellesi paras mahdollinen paketti!

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.