fbpx

MARKKINAPAIKAT ISKELMÄVIIKOLLA

Markkinapaikka tapahtumasta

Iskelmäviikko tarjoaa hyvän paikan näkyä ja tehdä kauppaa

Iskelmäviikko on oiva paikka tarjota yrityksesi tuotteita. Iskelmäviikolla on vuosittain noin 40 000 konserttikävijää. Tapahtuma keskittyy suomalaisen iskelmämusiikin tarjontaan, joten alueelta tavoitat parhaiten karavaanareita ja varttuneempaa yleisöä. Erityisesti viikonloppuisin tavoitat alueelta myös kaiken ikäistä iskelmäkansaa!

Markkinapaikkoja voit tiedustella Iskelmätoimistolta. Varaa paikkasi ajoissa ja varmista näkyvin paikkasi alueelta. Ruokamyyntipaikat sijaitsevat Iskelmäviikon Ruokateltassa ja ruokamyyntipaikkoja voit tiedustella erikseen Iskelmätoimistolta. Kaikki markkinointipaikkoja koskevat tiedustelut tulee lähettää aiheella Markkinapaikat IskelmäAreena.

KYSY LISÄÄ:
Iskelmätoimisto
toimisto(at)iskelmaviikko.fi
puh. 0400 517 429

Alueen aukioloajat

  • Tapahtuma alue on avoinna Iskelmäviikolla keskiviikosta sunnuntaihin saakka.
  • Alue aukaistaan aamulla ke, pe-su klo 11:30 ja to klo 9:30 ja suljetaan päiväkonserttien jälkeen huoltotauolle noin klo 17.00.
  • Alueen portit aukaistaan Iltaohjelmaa varten noin klo 18.30 ja suljetaan anniskelun sulkeuduttua noin klo 2.00.
markkinapaikat-ruokamyynti
Paikat A1-A4 4m x 4m 350 €
Paikat B1-B5 4m x 4m 300 €
Paikat C1-C3 4m x 4m 250 €
Paikat R1-R3 (ruokateltta) Kysy erikseen

Hintoihin lisätään alv. 24%

markkinapaikat

Paikkahinnat sisältävät kulkuluvat kahdelle myyjälle sekä pysäköintiluvan yhdelle autolle. Tarvittaessa lisälupia voi tiedustella markkinapaikkatiedustelun yhteydessä. Paikkakoot ovat suuntaa antavia, jos tarvitset tuotteillesi/ promootiollesi suuremman tai pienemmän tilan voit tiedustella paikkoja Iskelmätoimistolta, räätälöidään näin yrityksellesi paras mahdollinen paketti!

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.