fbpx

Lupa laulaa!

Lupa laulaa! -kuorotapahtuma Kiuruveden Iskelmäviikolla 14.-17.7.2024

Ensi kesänä Iskelmäviikoilla soi kuorolaulu!

Tällaista kuorotapahtumaa ei Suomessa ole ennen koettu! Iskelmäviikot ja Suomen Naiskuoroliitto yhdistävät voimansa tarjotakseen niin kuorokonkareille kuin -noviiseillekin upean kattauksen mahdollisuuksia laulaa yhdessä ja kuunnella laulumusiikkia!

Tule yksin, kaverin tai koko kuorosi kanssa. Osallistuminen ei edellytä Naiskuoroliiton jäsenyyttä tai aiempaa kuorokokemusta.
Virittäydy tunnelmaan yhteislaulutilaisuudessa Eija Ahvon kanssa jo su 14.7.

Valitse kahdesta koulutuksestamme sinulle sopiva:
Jos olet sopraano tai altto ja sinulla on jo kokemusta kuorolaulusta, tule kehittymään laulajana ja heittäytymään kuorolaulun riemuun upean kuoronjohtaja Jennifer Moirin vetämään Laulun iloa! -naiskuoroon ma 15.- ke 17.7.

Olipa äänialasi mikä tahansa tai vaikket edes tietäisi, mitä ääniala tarkoittaa, mutta olet kiinnostunut kuorossa laulamisesta, olet tervetullut laulamaan Caravan- sekakuoroon iki-ihanan Maria Aution johdolla ma 15.- ke 17.7.

Nauti kuorokonsertista Iskelmäviikkojen avajaisten jälkeen IskelmäAreenalla ke 17.7. Laulun iloa! –ja Caravan -kuoro huipentuvat esiintymiseen tässä konsertissa.

Jos olette liikkeellä kuorosi kanssa, osallistukaa nauhakarsintaan – voitte päästä esiintymään kuorokonserttiin ja saada koutsaustunnin musiikkineuvos Anneli Julénilta!

Koe ainutlaatuiset kuorotanssit, joissa voit laittaa jalalla koreasti kuorojen ja lauluyhtyeiden säestyksellä ma 15.7.

Kuule Lauluyhtye Rajattoman ja Virpi Eroman Eroma-yhtyeen konsertit ja ota ilo irti yhdessä laulamisesta, suurkuoroesityksistä sekä loistavasta seurasta ja tarjoiluista kuoroiltamissa ti 16.7.

Rauhoitu kirkkokonsertissa kuuntelemalla mm. kaikista osallistuvista kuoroista ja laulajista muodostettua suurkuoroa ke 17.7.

Nyt on lupa laulaa!


Ilmoittaudu 30.4.2024 mennessä!

Caravan kuoroon ilmoittautuminen

Laulun iloa kuoroon ilmoittautuminen

Lisätiedot : https://www.naiskuoroliitto.fi/lupa-laulaa-kuorotapahtuma-14-17-7-2024/