Iskelmäviikko
Ajankohtaista:
Kiitos kaikille karavaanareille kesästä 2017 – teitä vieraili tapahtumassamme tänä vuonna yhteensä 737 karavaanikuntaa!

Paikkavarausjärjestelmä avataan ja varausten vastaanotto aloitetaan jälleen tammikuussa 2018. Tervetulloo!
Hintatiedot 2017:
Sähköllinen paikka:
30€ /vrk

Sähkötön paikka:
20€/vrk

Karavaanarin Iskelmäpassi: 80€ (norm. 95€), ostettavissa Iskelmätoimistolta tai netistä: lipputoimisto.fi.

HUOM! Sähkö on VALOSÄHKÖÄ. Käyttökohteiksi soveltuvat siis pienitehoiset sähkölaitteet, kuten TV, valaistus ja akun lataus. Ilmastoinnin ja sähkökäyttöisen lämmityksen käyttö on ehdottomasti kielletty.
Paikkavaraukset ja tiedustelut:
Paikkavarausjärjestelmä avataan tammikuussa 2018 Matkamessuilla.
Ennakkovaraukset tulee vahvistaa helmikuun 2018 loppuun mennessä. Karavaanipuhelin päivystää MA-PE 11-17.
Huomio:
Pyydämme ilman varausta tulevien karavaanareiden saapuvan suoraan Kuorevirran Karavaanareiden vastaanottopisteelle. Lisäksi kaikki Kuorevirran- Kamajan- tai Areenan alueen majoittujat saapuvat suoraan Kuorevirralle Osoite: Kuorevirrankatu 10, 74700 Kiuruvesi. Vastaanottopiste avoinna Iskelmäviikolla klo 9–21.

Lukion alueen majoittujat voivat ajaa suoraan alueelle ja hoitaa paikkavarausmaksut ja karavaanipassiasiat lähellä sijaitsevalla Iskelmätoimistolla. Osoite: Kukkomäentie 17, 74700 Kiuruvesi. Toimisto avoinna Iskelmäviikolla klo 9-21

Huomaa, että alueemme rakennetaan kaupunkiluontoon, ja siten paikkamerkinnöissä on pieni liikkumavara. Luontoäidin järjestämä epämiellyttävä yllätys – pitkään jatkunut sade – voi pehmittää osan nurmipohjaisista paikoista niin että varaamasi paikka saatetaan joutua muuttamaan kantavammalle maalle eri paikalle tai alueelle.
Yhteistyössä:
Logotaulu
J. Rinta-Jouppi
Logotaulu

Karavaanarimajoitusta tarjolla lisäksi:
Kiuruveden Palopaikka

Keulat kohti Kiuruvettä!

Karavaanarit Liikkuva koti on kiva pysäyttää Iskelmäviikon ajaksi Kiuruvedelle; meillä on iloinen ja rempseä tunnelma. Hyvät palvelut, IskelmäAreena, kaupat ja muut huvit ovat lähellä. Pääset kokoontumaan vanhojen ja uusien tuttujen kanssa kesän viettoon ja nauttimaan kotimaisista suosikkiartisteista. Mikäs sen mukavampaa!

Majoittuvana karavaanarina pääset aamusta iltaan uimahalliin uimaan ja saunomaan ihan ilmaisiksi. Karavaanialueillamme ovat aina paikalla avuliaat karavaanioppaat.

Alueillamme majoittuvat karavaanarit saavat lisäksi Iskelmäpassit halvempaan karavaanihintaan 80€/hlö (norm. 95€). Iskelmäpassin voit lunastaa ennakkoon lipputoimiston sivuilta tästä tai saapuessanne karavaanareiden vastaanottopisteeltä ja Iskelmätoimistolta.

Tervetulloo mukkaan meeninkiin! Tiällä myö jo ootellaan!

Paikkavaraukset

Meille kannattaa tehdä paikkavaraus. Näin saat parhaiten toiveitasi vastaavan paikan. Varauksen voit tehdä netissä tai soittamalla Iskelmätoimiston karavaanipuhelimeen 0400 672 361.

Alueillemme voi saapua jo Iskelmäviikon maanantaina ja paikalla voi olla aina sunnuntaihin saakka. Emme ota vastaan yhden vuorokauden mittaisia varauksia, mutta paikalle voi saapua ilman ennakkovarausta.

Muista ilmoittaa muutoksesta saapumispäivässäsi tai tulosi peruuntuminen. Jos et ole saapunut varaamallesi paikalle ilmoittamanasi päivänä klo 21.00 mennessä, paikkasi vapautetaan muiden käyttöön. Paikalta tulee poistua ilmoittamansa lähtöpäivän puitteissa – tarkempaa kellonaikaa lähdölle ei ole. Jos viihdytkin ilmoittamaasi aikaa pidempään, lisäaikaa on mahdollista käydä ostamassa karavaanareiden vastaanottopisteeltä tai Iskelmätoimistolta.

Paikkavarauksista laskutetaan vähintään kahden vuorokauden suuruinen varausmaksu, joka sisältyy paikkamaksusi loppusummaan. Varausmaksua ei peruuntumisen sattuessa palauteta.

Miten saavun alueelle?

Jotta majoittuminen ja paikalle saapuminen olisi mahdollisimman helppoa, voit nyt saapua varaamallesi alueelle suoraan! Kuorevirran- Kamajan- ja Areenan alueiden majoittujat palvellaan Kuorevirran Karavaanareiden vastaanottopisteellä osoitteessa Kuorevirrankatu 10, 74700 Kiuruvesi. Lukion alueen majoittujat voivat ajaa suoraan Lukion alueelle, jossa heidät ottaa vastaan tutut oppaat, paikkavarausmaksuissa ja Iskelmäpassiostoksissa heitä palvelee Iskelmätoimisto, joka sijaitsee noin 100m päässä alueesta.

Parkkeerattuasi autosi/ vaunusi voit hoitaa paikkavarausmaksut ja Iskelmäpassiostoksesi joko Kuorevirran Karavaanareiden vastaanottopisteellä, tai vastaavasti Iskelmätoimistolla, valitse vapaasti paikkasi lähin palvelupiste!

1. Varaa paikkasi
ennakkoon
2. Aja suoraan paikalle
3. Asioi lähimmässä
palvelupisteesä
4. Nauti tapahtumasta

Uusi ominaisuus paikkavarausjärjestelmässä!

Olemme päivittäneet paikkavarausjärjestelmäämme! Nyt voit hoitaa paikkavarauksen saumattomasti ja yhdessä hetkessä. Varausjärjestelmäämme on tullut verkkomaksuominaisuudet, eli nyt varatessasi paikan maksat varausmaksun tai koko majoittumisen ennakkoon pankki- tai luottokortilla, verkkopankissa taikka perinteisesti laskulla. Iskelmätoimisto pyrkii näin vähentämään paperin kulutusta ja helpottamaan varauksen tekoa ja maksamista!

Kuinka varaan paikan?

1. Avaa aluekartta ja etsi haluamasi paikka. Huomioi kartasta eri paikkasymbolit: vaunu- ja autopaikat, autopaikat, yli 10m matkailuajoneuvon paikat.

> Avaa aluekartta

2. Avaa varauslomake ja valitse haluamasi paikka alasvetovalikosta. Jos haluamasi paikkaa ei löydy listasta, se on jo varattu. Etsi tällöin toinen sopiva paikka.
Tee paikkavaraus

3. Täytä tietosi varauslomakkeeseen, ja valitse maksatko koko majoituksen vai varausmaksun. Tämän jälkeen paina Laske varaushinta. Järjestelmä ilmoittaa varauksen kokonaissumman.

4. Lopuksi paina Tee varaus. Järjestelmä ohjaa sinut sivulle, missä näet yhteen vedon varauksestasi. Tämän jälkeen paina Vahvista varaus ja sinut ohjataan maksutavasta riippuen joko Paytrail:in verkkomaksuun tai seuraavalle sivulle.

6. Maksun tai vahvistuksen jälkeen sinut ohjataan takaisin varausjärjestelmään, josta voit tulostaa varausvahvistuksen. Tulosta varausvahvistus mukaan, voit myös tallentaa linkin ja tulostaa paikkaluvan myöhemmin. HUOM: Voit nyt saapua suoraan varaamallesi alueelle, joko Lukion alueelle 700 tai Kuorevirran alueille 100-500 näytät vain karavaanioppaalle tulostettua varausvahvistusta ja ajat paikallesi. Tämän jälkeen voit hoitaa Iskelmäpassit ja muut tarvittavat maksut Karavaanareiden vastaanottopisteellä, joka sijaitsee Kuorevirralla tai Iskelmätoimistolla osoitteessa Kukkomäentie 17.

7. Tämän jälkeen voit palata tutustumaan ohjelmaan tai voit sulkea selaimen.

HUOM: Voit varata samalla kertaa useamman paikan. Valitse tällöin paikkojen lukumäärä varaussivun yläosasta. Varauslomakkeessa on myös ilmoitettava haluatko laittaa markiisin tai etuteltan. Näiden tietojen perusteella osaamme mitoittaa paikat oikein ja tarkasti.

Karavaanialueemme:

Aluekartta 2017 Kuorevirta alueet 400 ja 500 Kuorevirta alue 200 Kuorevirta alue 300 Kuorevirta alue 100 Kamaja alue 600 IskelmäAreena Lukion alue 700

Alueemme on numeroitu seuraavasti:

100–500 (JK, UK ja HJPK ) Kuorevirran alue
600 Kamajan alue
700 Lukion alue
900 Areenan alue

Erityistä huomioitavaa:

Juoksuradan JK, Urheilukentän UK ja Harjoitusjalkapallokentän HJPK paikat täytetään varanneiden kesken saapumisjärjestyksessä.
Paikat 335–353 soveltuvat vain asuntoautoille ilman markiisia/etutelttaa.
Paikat 734–745, 751–762 ja 779–784 soveltuvat vain alle 7m asuntoautoille ilman markiisia/etutelttaa.
Paikat 325, 326, 327, 331 ja 332 on tarkoitettu yli 10m matkailuajoneuvoille.
Paikat 372–376, 386 ja 390–396 ovat invapaikkoja.
Paikat 749–764 saavat sähkön lämmitystolpasta 2 tunnin ajastimella.
Alue 500 on varattu sähköttömille paikoille
HUOM:! Urheilukentän (UK) paikat eivät ole varattavissa tällä hetkellä.

Kuorevirran alue

Kuorevirta ja Kamaja Isoin alueemme sijaitsee Kuorevirran urheilualueella luonnonkauniissa ympäristössä Kiurujärven ja Kuorevirran rantamilla. Alue levittyy uimahallin ympäristöön, ja IskelmäAreena on paikastasi riippuen vain noin 0,7–1 km päässä. Suurin osa paikoista on nurmipohjaisia – myös hiekka- ja asfalttipohjaisia paikkoja löytyy. Huoltorakennuksina toimivat uimahalli ja liikuntahalli, ja alueella on useita karavaanarille tarpeellisia huoltopisteitä kemssan tyhjennyksestä tiskaukseen. Alueella sijaitsee myös kesäteatteri Eerola.

Kamajan alue

Tämä alue on saanut nimensä Kamajan suvun ylläpitämästä ompelimo- ja tekstiiliyrityksestä, joka on toiminut alueella sijaitsevassa kiinteistössä vuosina 1966–1992. Alue sijaitsee Nivan sillan läheisyydessä ja paikastasi riippuen IskelmäAreenalle on matkaa noin 0,4–1 km. Alueen paikat ovat nurmi- ja asfalttipaikkoja. Alueelta löytyvät ulkovessat, tiskauspiste, puhtaanvedenpiste ja kemssan tyhjennys. Lähin suihku ja sisä-wc sekä uimahalli saunoineen sijaitsevat alle kilometrin päässä Kuorevirran alueella.

Lukion alue

Lukion alue on rauhallinen pienempi alue lähellä keskustan palveluja ja noin 0,4–1 km päässä IskelmäAreenasta. Lukion alue sijoittuu Kiuruveden lukion ja kulttuuritalon ympäristöön. Paikat ovat pääasiassa asfalttipaikkoja – muutamia nurmipohjaisiakin paikkoja löytyy. Huoltorakennuksena toimii lukio suihkuineen ja vessoineen. Alueelta löytyvät tiskauspiste, puhtaanvedenpiste ja kemssan tyhjennys. Kulttuuritalossa palvelevat kahvila-ravintola Iltalypsy sekä kirjasto.

Areenan alue

Tämä alue on rakennettu tapahtuma-alueen ympäristöön ja päihittää siis muut alueet lyhimmällä etäisyydellään IskelmäAreenalle. Paikat ovat hiekka- ja nurmipohjaisia paikkoja. Alueella on ulkovessat (paikan 901 läheisyydessä), puhtaanvedenpisteitä ja kemssan tyhjennys. Sisävessat ja suihkut ovat tällä alueella majoittuvien käytettävissä Kiuruveden alakoululla. Tämä on hyvä alue, jos haluat päästä mahdollisimman lähelle tapahtuma-aluetta etkä häiriinny Areenan menosta tai liikenteen äänistä.

Esteettömyys

Paikat 372–376, 386 ja 390–396 ovat invapaikkoja (merkitty karttaan inva-tekstillä). Kuorevirran ja lukion alueilta löytyvät invavessat. Ilmoita meille ennakkoon viimeistään kesäkuun loppuun mennessä mikäli tarvitset invavessan Kamajan tai Areenan karavaanialueelle. Invasuihkut löytyvät Kuorevirran alueella liikuntahallista ja uimahallista, Lukion alueella lukiosta ja Areenan alueella alakoululta.

Kuvia caravanalueilta
Kuvia aiemmilta vuosilta