Iskelmäviikko
Ennakkoliput ja lipunmyynti
Ennakkolippuja on saatavissa osoitteesta lipputoimisto.fi ja Iskelmätoimistosta.
Kooste hinnoista
Iskelmäpassi:
Normaalihinta95 € / hlö


Karavaanarin Iskelmäpassi:
Normaalihinta80 € / hlö

Viikonloppupassi:
Normaalihinta75 € / hlö


Iltaliput:
Keskiviikko35 € / hlö
Torstai35 € / hlö
Perjantai40 € / hlö
Lauantai40 € / hlö


Yölippu:
Keskiviikko 22.00 alk.20 € / hlö
Torstai 22.00 alk.20 € / hlö
Perjantai 22.00 alk.25 € / hlö
Lauantai 22.30 alk.25 € / hlö


Päiväliput:
Keskiviikkovapaa pääsy
Torstai10 € / hlö
Perjantai20 € / hlö
Lauantai20 € / hlö
Sunnuntaivapaa pääsy

Lippu- ja passiostoja voi maksaa myös Virikeseteleillä, Smartum Liikunta- & kulttuuriseteleillä ja Tyky Kuntoseteleillä. etusetelit
Ohjeet tapahtumakävijöille
Huomaathan, että omien juomien tuominen sekä niiden nauttiminen tapahtuma-alueella on ehdottomasti kielletty. Portilla suoritetaan turvatarkastus, jossa kaikki laukut ja reput tutkitaan.

Ensiapu on avoinna koko tapahtuman ajan. Järjestyksenvalvojat tunnistat keltaisista tai oransseista liiveistä tapahtumaalueella.
Lipputoimisto
Iskelmä- ja TanssiAreena
IskelmäAreena ja TanssiAreena sijaitsevat saman katon alla suuressa tapahtumateltassa. IskelmäAreena on suuri esiintymislava, jonka edessä ovat istuma- ja seisomakatsomot. TanssiAreena alkaa siitä mihin IskelmäAreenan katsomot loppuvat. TanssiAreena koostuu suuresta tanssiparketista ja lavasta, jolla tanssiorkesteri soittaa.

Lipunmyynti

Iskelmäpassi on ranneke, joka oikeuttaa pääsyyn kaikkiin IskelmäAreenan ja TanssiAreenan konsertteihin. Passilla on kätevä kulkea tapahtumassa koko Iskelmäviikon ajan.

Karavaanarin Iskelmäpassi: alueillamme majoittuvat karavaanarit saavat Iskelmäpassit halvempaan karavaanihintaan 80€ / hlö. Iskelmäpassit ovat myynnissä ennakkoon Iskelmätoimistolla tai osoitteessa lipputoimisto.fi. Passeja voi myös ostaa paikan päältä tullessaan ilmoittautumaan karavaanipaikoille.

Iskelmäpassi ei sisällä sisäänpääsyä Pyhäsalmen suurlavan ja Kyllikinrannan tansseihin.

Viikonloppupassi on myös ranneke, joka oikeuttaa pääsyyn IskelmäAreenan ja TanssiAreenan konsertteihin viikonlopun ajan sisältäen koko perjantain ja lauantain. Sunnuntainahan alueelle on vapaa pääsy.

Iltaliput toimivat pääsylippuina tapahtuman iltaohjelmiin. Iltalipulla pääset näkemään kaikki iltaohjelman esiintyjät (portit avataan klo 18.00).

Yölipulla pääset katsomaan illan viimeisiä esiintyjiä ke-pe klo 22.00 alkaen ja la 22.30 alkaen. Huom: Jos sinulla on iltalippu, et tarvitse enää yölippua.

Päiväliput toimivat pääsylippuina tapahtuman päiväohjelmiin. Päivälipulla saat siis nähdä kaikki päiväohjelmaan kuuluvat esitykset ja artistit (n. klo 10.00/11.00–16.00/16.30).

12-vuotiaat ja nuoremmat pääsevät vanhempien seurassa ilmaiseksi IskelmäAreenan alueelle.

Passeja ja lippuja voi ostaa:

Netistä www.lipputoimisto.fi
15.5. alkaen Iskelmätoimistosta (ks. aukioloajat Yhteystiedot-sivulta)
Lipputoimiston myyntipisteistä (ks. myyntipisteet www.lipputoimisto.fi)

Ryhmät

Iskelmäviikolla on tarjolla edullisia ryhmäpaketteja!

Ryhmäksi katsotaan 10 tai useamman henkilön ryhmä, esimerkiksi työporukka, luokkakokousryhmä tai vaikkapa kaveriporukka.

Pakettiin voi valita haluamiaan pääsylippuja, ruokaa ja juomaa tai esimerkiksi vain pääsyliput. Ota yhteyttä Iskelmätoimistoon p. 0400-517429 niin räätälöidään teille sopiva paketti!


Esimerkkipaketti 1:
Iltaliput perjantai- tai lauantai-illalle
Ruokaliput (sis. limu/vesi) (1 per hlö)
Drinkkiliput (1 per hlö)

-> YHT. 50€ /ryhmänjäsen RYHMÄETU JOPA 22 % /hlö!

Esimerkkipaketti 2:
Iltaliput perjantai- tai lauantai-illalle
- 10–19 henkilölle 37€/hlö
- 20–50 henkilölle 36€/hlö

Esimerkkipaketti 3:
Iltaliput keskiviikko- tai torstai-illalle
- 10–19 henkilölle 32€/hlö
- 20–50 henkilölle 31€/hlö

Ryhmällä on hyvä olla yksi yhteyshenkilö, joka hoitaa ryhmäpakettiin liittyvät asiat ja noutaa esimerkiksi kaikki ryhmäpakettiin kuuluvat liput Iskelmätoimistolta ja jakaa ne ryhmän jäsenille. Ryhmäpaketti kuuluu maksaa kerralla paikan päällä Iskelmätoimistolla tai ennakkoon/pian tapahtuman jälkeen laskulla. Ryhmänvetäjä ja bussikuski pääsevät ilmaiseksi tapahtumaan!

Tervetuloa ryhmän voimin Iskelmäviikolle!

Lisätiedot:
Iskelmätoimisto
p. 0400 517 429
toimisto(at)iskelmaviikko.fi